Over ons

2014RegioBank-6.jpg

U en uw wensen staan centraal. U moet zich vertrouwd en prettig voelen, daarom staan wij garant voor een persoonlijke benadering. Net als u hechten wij veel waarde aan wederzijds respect, vooral bij vaak complexe zaken als verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Rust creëren en u laten weten waar u aan toe bent, dat is onze kracht!

Al ruim 30 jaar wordt onze inzet beloond door onze particuliere en zakelijke klanten, voornamelijk afkomstig uit de omgeving van Meijel. Bij ons vindt u een vertrouwde regionale adviseur en bemiddelaar voor uw verzekeringen, hypotheken, bankzaken en financieringen.

Op zoek naar een persoonlijk advies of betrouwbare bemiddeling bij het afsluiten en onderhouden/beheren van uw verzekeringen, hypothecair krediet, betaalrekeningen, spaarrekeningen, vermogen, consumptief krediet of zorgverzekeringen? Dan gaan we graag met u in gesprek. Bij ons op kantoor of bij u thuis? Ons maakt het niet uit, als u zich maar vertrouwd voelt.

Wilt u vooraf wel even langskomen of bellen voor een afspraak? Dan weten wij zeker dat we u alle tijd kunnen bieden die nodig is.


Bekijk ook onze dienstverleningsdocumenten:
- Dienstverleningsdocument Risico
- Dienstverleningsdocument Vermogen

Als financiële dienstverlener zijn wij met vergunning nummer 12009796 geregistreerd bij Autoriteit Financiële Markten. Uiteraard conformeren wij ons aan het provisieverbod financieel adviseur: lees meer hierover


Graag maken wij persoonlijk kennis met u. Wilt u alvast even kijken wie we zijn?


Marcel Vollebregt: Eigenaar en oprichter van het bedrijf dat sinds 1984 bestaat.
 
- Verzorgt het klantcontact op het gebied van verzekeringen, bankzaken en financieringen, zowel bij de klanten thuis als op kantoor.
- Adviseert en bezoekt relaties op voorgaande gebieden.
- Zorgt voor opname van en begeleidt bij schade.
- Adviseert van bedrijfsmatige en particuliere verzekeringen.
- Staat voor integriteit, correctheid, betrouwbaarheid en persoonlijk contact.

 

Ruby van Bakel: Al ruim 12 jaar werkzaam bij Vollebregt FD, voorheen 17 jaar bankwezen.

- Administratief medewerkster en aanspreekpunt voor schademeldingen, verzekeringen en bankzaken.
- Staat voor openheid, betrouwbaarheid, integriteit en persoonlijk contact.


2014RegioBank-11..jpg

Persoonlijk contact

Om een wederzijdse vertrouwensband op te kunnen bouwen hebben we graag regelmatig contact. Maar wel volgens uw wensen....
verder

Informatie aanvraag

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord
met ons Privacybeleid.